Ποιοι ειμαστε

Μια ανάσα από τη θάλασσα, σε έναν τόπο παρθένο, με φόντο τη σφραγίδα του Κρητικού τοπίου, τα Λευκά Όρη, βρίσκεται το ξενοδοχείο Carisa Maleme by the sea.

Μια πολυτελής όαση στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων, στη θέση Πύργος Ψηλονέρου, χτίστηκε με σκοπό να φιλοξενήσει τον επισκέπτη που επιθυμεί να απολαύσει στιγμές διακοπών και χαλάρωσης, σε ένα χώρο ικανό να του προσφέρει μια ευρύτατη ποικιλία σύγχρονων παροχών που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του απαιτητικού ταξιδιώτη.

Το Carisa Maleme by the sea hotel, μόλις 150μ. από το Κρητικό πέλαγος, υπόσχεται να σας χαρίσει μια ειδυλλιακή ανάπαυλα από την καθημερινότητα, σε ένα περιβάλλον εστιασμένο στη λεπτομέρεια, την κομψότητα και τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας.

Το φιλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η άριστη εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με μια πλούσια ποικιλία παρεχόμενων ανέσεων και δραστηριοτήτων, δεσμεύονται να σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία ξενοιασιάς και απόδρασης.

Η περιοχή μας

Με εφαλτήριο τις εγκαταστάσεις του Carisa Maleme by the sea hotel,  μπορείτε να περιπλανηθείτε απρόσκοπτα στις αναρίθμητες ομορφιές της Κρήτης.

Σε απόσταση μόλις 200μ. από το ξενοδοχείο, θα βρείτε στάση τοπικών λεωφορείων μέσω των οποίων θα μπορέσετε να μεταβείτε στον προορισμό της επιλογής σας, σε όλη την επικράτεια του νησιού.

Επιπλέον, στο χώρο μας έχετε την ευκαιρία να ενοικιάσετε αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα, ποδήλατα, αλλά και να επιλέξετε μέσα από μια ενδιαφέρουσα γκάμα εκδρομών και δραστηριοτήτων (scuba diving, mountain biking κ.λπ.).

keyboard_arrow_up