Στο κέντρο των αμφιθεατρικών εγκαταστάσεών μας δεσπόζουν τρεις πισίνες σύγχρονης αρχιτεκτονικής, καθεμία τοποθετημένη σε διαφορετικό επίπεδο. Ο προσεγμένος σχεδιασμός, η φινέτσα και η αίσθηση πολυτέλειας υπόσχονται να σας χαρίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χαρείτε το μπάνιο σας και χαλαρώστε στις ξαπλώστρες, προστατευμένοι στη σκιά των ομπρελών.

POOL –SNACKBAR

Συνδυάστε ιδανικά το μπάνιο σας και την παραμονή σας στις πισίνες, με δροσερά ποτά και cocktails, γευθείτε νόστιμα συνοδευτικά κι εδέσματα και μετατρέψτε απλές στιγμές, σε αξέχαστες αναμνήσεις διακοπών.

ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΙΝΟΥ

Δώστε ώθηση στη μέρα σας με ένα πλούσιο πρόγευμα που ετοιμάζει για εσάς το Carisa Maleme. Δημιουργήσαμε ένα φωτεινό κι ευχάριστο χώρο, με τραπέζια είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά με θέα στις πισίνες, κατάλληλο για να ξεκινά η ημέρα σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Απευθυνθείτε στο προσωπικό του χώρου υποδοχής για οτιδήποτε χρειαστείτε. Είμαστε χαρούμενοι που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας για τις διακοπές σας και είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΑΛΙΑ

Μόλις 150μ. από το χώρο των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου μας, απλώνεται η απέραντη παραλία, με τα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού πελάγους. Χαρείτε το κολύμπι σας στη θάλασσα και το δυνατό ήλιο του Νότου. Το ξενοδοχείο μας σας παρέχει ξαπλώστρες και σκίαστρα για μια πιο άνετη κι ευχάριστη παραμονή.